Υποψήφιοι Τοπικοί Σύμβουλοι Αργυρούπολης


Σταυρούλα Αγγελοπούλου

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1994.


Είμαι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός απόφοιτη του Πανεπιστημίου Πατρών με ειδίκευση στον Δομοστατικό – Κατασκευαστικό Τομέα.
Εργάζομαι σε Τεχνική Εταιρεία με κύριο αντικείμενο την Στατική Μελέτη και Προμέτρηση κτηριακών και μεταλλικών κατασκευών, καθώς επίσης και έργων γεφυροποιίας στην χώρα μας και στο εξωτερικό. Παράλληλα με την κατασκευή Τεχνικών, ο ενεργειακός σχεδιασμός και η εξοικονόμηση ενέργειας στα κτήρια αποτελεί βασικό μέλημα μου, καθώς αποτέλεσε αντικείμενο της Διπλωματικής μου Εργασίας.
Οραματίζομαι το Δήμο μας πρωτοπόρο σε καινοτομίες και υποδομές, ιδανικό χώρο διαβίωσης για όλες τις ηλικίες!

Ευστάθιος (Στάθης) Βελιώτης


Κατοικώ στην Αργυρούπολη τα τελευταία 15 χρόνια. Είμαι τεχνικός σύμβουλος σε Βιομηχανία Αυτοκινήτων. Είμαι παντρεμένος με 2 παιδιά.

Δημήτρης Καραλης

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1974 και μεγάλωσε στην Αργυρούπολη.


Είναι παντρεμένος και πατέρας δυο παιδιών (14 και 11 χρονών). Είναι επαγγελματίας οδηγός και απόφοιτος ΙΕΚ στον τομέα Δικτύων Υπολογιστών. Ξεκίνησε ως οδηγός στον ιδιωτικό τομέα και από το 2000 εργάζεται στις Αστικές Συγκοινωνίες, αρχικά ως οδηγός, έπειτα ως σταθμάρχης και τα τελευταία χρόνια ως υπεύθυνος του τμήματος Εκμετάλλευσης και Εκτέλεσης Συγκοινωνιακού Έργου στο Αμαξοστάσιο του Αγίου Δημητρίου. Από τα μαθητικά χρόνια του είναι ενεργός πολίτης με συμμετοχή στα κοινά και με ιδιαίτερη ευαισθησία σε ζητήματα συγκοινωνιών, περιβάλλοντος και πολιτισμού.

Κυριακούλα (Κούλα) Καραμπάγια


Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Εργάστηκε στον ιδιωτικό τομέα αναπτύσσοντας συνδικαλιστική δράση. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών. Εδώ και πενήντα χρόνια ζει στην Αργυρούπολη συμμετέχοντας στα κοινά την πόλης ανελλιπώς.Δραστηριοποιήθηκε όλα αυτά το χρόνια αναπτύσσοντας πρωτοβουλία και συνεργασία με συμπολίτες για την προστασία του Υμηττού και στην θαλπωρή των ζώων. Συμμετείχε σε Δ.Σ. συλλόγων γονέων και κηδεμόνων και στο Δ.Σ. των ΚΑΠΗ Αργυρούπολης.Είναι ιδρυτικό και ενεργό μέλος του συλλόγου <<ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ>> και εθελόντρια στο Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού από την ίδρυση του. Είναι μέλος του “Καλού Σαμαρείτη” Αργυρούπολης.
Υποστήριξε σταθερά και ενεργητικά κάθε κίνηση είτε του δήμου είτε κοινωνικών ομάδων της πόλης μας για εκδηλώσεις πολιτισμού και ευαισθητοποίησης, σε θέματα περιβάλλοντος και ευάλωτων κοινωνικών ομάδων (ΑΜΕΑ)

Αντρέας Κοντογιώργος

Γεννήθηκα στην Άμφισσα Φωκίδος και είμαι κάτοικος Αργυρούπολης από το 1956.


Αποφοίτησα από το Λύκειο Γλυφάδας  και πήρα πτυχία Χημικού από το  Πανεπιστήμιο  της Πάτρας.Κατά τη διάρκεια της δικτατορίας είχα ενεργό  δράση στο φοιτητικό  και αντιδικτατορικό αγώνα και συνελήφθηκα από την ασφάλεια Πατρών.Μετά τη μεταπολίτευση εντάχθηκα ενεργά στο αριστερό κίνημα.Διετέλεσα γραμματέας του συλλόγου επαγγελματοβιοτεχνών Αργυρούπολης (ΕΒΕΑ).   Το 1980, μαζί με άλλους Αργυρουπολίτες, δημιουργήσαμε τα πρώτα τμήματα μπάσκετ και βόλεϊ του Α.Ο.Ν.Α   του οποίου υπήρξα και μέλος του Δ.ΣΔιορίστηκα καθηγητής στη  δευτεροβάθμια εκπαίδευση  το 1982 και ασχολήθηκα με το  συνδικαλιστικό κίνημα στο Δ.Σ της   Α’ ΕΛΜΕ Πειραιά.    Δίδαξα για πολλά χρόνια  στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης απ όπου συνταξιοδοτήθηκα .Στις δημοτικές εκλογές του 2010 εκλέχθηκα δημοτικός σύμβουλος.  Ήμουν πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, υπεύθυνος  εθελοντικής ομάδας του Δήμου για τη πυροπροστασία του Υμηττού  και μέλος της εκτελεστικής επιτροπής του Συνδέσμου για τη προστασία του Υμηττού (ΣΠΑΥ) .
Είμαι παντρεμένος με τη Ταμμυ Κοντογιώργου και έχουμε ένα γιο.

Ελένη (Λένα) Κουμπλή


Είμαι Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π και διαθέτω MSc από το Πανεπιστήμιο του Nottingham.

Ελευθέριος Κυπριανός


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αργυρούπολη από το 1973. Σπούδασα Πληροφορική και Σχέδιο. Εργάζομαι σήμερα ως ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυεθνική Εταιρεία.

Αργυρώ Παστρά


Είμαι  η  Αργυρώ Παστρά, δασκάλα στο  4ο  Δημοτικό  Σχολείο  Αργυρούπολης.  Απ’ το  1986  ζω  και  εργάζομαι  στην  Αργυρούπολη.
Είμαι  παντρεμένη  και  έχω  δυο  κόρες  εκπαιδευτικούς,  28 και 25  χρονών.

Βασιλική Σαββίδου


Έχω καταγωγή από τον Πόντο και ζω στην Αργυρούπολη από το 1975. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος της χορωδίας υπό τον Β. Πετρόχειλο για μια 25ετία και του τζούντο Αργυρούπολης για 8 χρόνια . Είμαι πτυχιούχος Δημόσιας Σχολής Κοπτικής- Ραπτικής. Υπήρξα σχολική τροχονόμος για 23 χρόνια στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης, όπου δίδασκα χειροτεχνίες στο πλαίσιο δραστηριοτήτων του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων. Ασχολούμαι με την παραδοσιακή μουσική, με διακρίσεις.

Στέλλα Στενού

Γεννήθηκα στην Αθήνα και κατοικώ στην Αργυρούπολη από το 1986.


Είμαι παντρεμένη και έχω 2 γιούς.
Εργάστηκα γιά 32 χρόνια στον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας και διετέλεσα γιά πολλά χρόνια αντιπρόεδρος, γραμματέας και ταμίας του Συλλόγου Υπαλλήλων του ΟΕΚ.
Υπήρξα μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Λυκείου Αργυρούπολης.
Απο το 2012 εως το 2018 συνέβαλλα ως εθελόντρια, με καθημερινή παρουσία, στη λειτουργία του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού από τη θέση του μέλους του συντονιστικού του οργάνου,καθώς και ως υπεύθυνη της ομάδας οργάνωσης και των εθελοντών του οδοντιατρείου.
Είμαι μέλος του Δ.Σ. του ΕΘΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΕΟΤΗΤΑΣ ΑΓ.ΚΟΣΜΑ, αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του ΓΕΝΙΚΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΒΟΥΛΑΣ και μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου υποστήριξης ΑμΕΑ ΄ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ¨.
Ονειρεύομαι και αγωνίζομαι για μια δίκαιη κοινωνία με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον.

Μαρία Χούχουλα

Γεννήθηκα στην Αθήνα πριν από 45 χρόνια.


Μεγάλωσα στην Αργυρούπολη και ζω εδώ μέχρι και σήμερα, σε μία από τις πρώτες γειτονιές που φτιάχτηκαν στο Δήμο μας.
Τελείωσα το 2ο Λύκειο Αργυρούπολης το 1992 και κατόπιν σπούδασα Ειδικός Τουριστικού Πρακτορείου. Εργάστηκα σχεδόν αμέσως μετά το πτυχίο μου στις εφημερίδες “Χρυσή Ευκαιρία” και “Ελευθεροτυπία” ως δακτυλογράφος κειμένων, οπότε άλλαξα επαγγελματική κατεύθυνση αναλογικά με αυτό που είχα σπουδάσει.
Επτά χρόνια αργότερα άλλαξα εργασία (λόγω αδυναμίας να ανταπεξέλθω περαιτέρω στα συνεχώς εναλλασσόμενα ωράρια). Εργάστηκα στην Εταιρεία Brinks Security, στον τομέα Καταμέτρησης Χρημάτων Τραπεζών με τις οποίες συνεργαζόταν ο Όμιλος Brinks.
Τέσσερα χρόνια αργότερα και αφού είχε γεννηθεί ο γιός μου Μάριος, εργάστηκα επί 3 χρόνια στο βιβλιοπωλείο “Εκφραση”στην Αργυρούπολη και αμέσως μετά, στη Γραμματεία της εταιρείας Συστημάτων Ασφαλείας “Βιλαντώνη”, επίσης στην Αργυρούπολη.
Το 2011 και μετά από μεγάλη επιμονή μου να μην δίνω σημασία στην πολύ έντονη Διπλωπία, την απίστευτη Αδυναμία που ένιωθα στο σώμα και το νου ώστε να ανταπεξέλθω στις καθημερινές υποχρεώσεις, στη Δυσκολία να περπατάω για 2 συνεχόμενα λεπτά χωρίς να ζαλιστώ και να σωριαστώ, γίνεται η πρώτη διάγνωση για Σκλήρυνση Κατά Πλάκας. Η ζωή μου (και με ένα διαζύγιο στο ενεργητικό μου….) αλλάζει!
Τα επόμενα χρόνια πέρασαν με θεραπείες, ψυχολογικές μεταπτώσεις και αδυναμία για εργασία…. Η βοήθεια όμως της Οικογένειας μου και των Γιατρών,η παρότρυνση από τους φίλους μου αλλά και η εσωτερική μου ανάγκη, με οδήγησαν να νιώσω ότι η Σκλήρυνση δεν είναι υποχρεωτικά ένα βαρίδι, αλλά και μία αφορμή για να δω τη ζωή…. αλλιώς. Πολύ διαφορετικά, πολύ πιο αληθινά και γιατί όχι, πολλές φορές όμορφα και με γέλιο.
Η βοήθεια σε ανθρώπους που έχουν ανάγκη, στην αρχή μέσω του συλλόγου “Προασπίζω” που βρίσκεται στην Αργυρούπολη και μετά η ενεργή δράση στο Σύλλογο Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στο Ελληνικό, είναι ο τρόπος ενασχόλησης μου με τους Ανθρώπους και τα θέματα που τους απασχολούν.
Η βοήθεια όμως της Οικογένειας μου και των Γιατρών,η παρότρυνση από τους φίλους μου αλλά και η εσωτερική μου ανάγκη, με οδήγησαν να νιώσω ότι η Σκλήρυνση δεν είναι υποχρεωτικά ένα βαρίδι, αλλά και μία αφορμή για να δω τη ζωή.... αλλιώς. Πολύ διαφορετικά, πολύ πιο αληθινά και γιατί όχι, πολλές φορές όμορφα και με γέλιο.