Νίκος Αγγελόπουλος

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1962.


Αποφοίτησα από το τμήμα Φυσικής του Πανεπιστημίου της Πάτρας και εργάζομαι μέχρι σήμερα στην ιδιωτική εκπαίδευση με την ειδικότητα του Φυσικού. Η εκπόνηση δύο μεταπτυχιακών με θέμα “Οργάνωση και Διοίκηση Σχολικών Μονάδων” και “Ενέργεια και Βιώσιμη Ανάπτυξη”, αντίστοιχα, καθώς και η έκδοση σειράς πονημάτων σχετικά με μεθόδους και διαχείριση προβλημάτων Φυσικής, συμπληρώνουν την επαγγελματική μου δραστηριότητα. Από το 1988, είμαι ενεργό μέλος της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας και από το 1990 μέτοχος των προβλημάτων και της εξελικτικής πορείας του Δήμου μας. Διετέλεσα πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων στο 3ο Λύκειο Αργυρούπολης και στο 7ο Δημοτικό Αργυρούπολης. Η γνώση της γερμανικής και της αγγλικής γλώσσας, έχουν σίγουρα συνεισφέρει στην ανταλλαγή και εμπλουτισμό σκέψεων και ιδεών, καθώς και στην κατανόηση, αποδοχή και σεβασμό του διαφορετικού.
Η στήριξη του υποψηφίου Δημάρχου Θοδωρή Μπούφη αποτελεί για μένα επιλογή και για την πόλη μας ανάγκη.

Μαρία Ανδριτσοπούλου

Διδάκτωρ Νεότερης Ιστορίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών - Συντονίστρια Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ06 στο 4ο ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Αττικής, με την παιδαγωγική ευθύνη των Γυμνασίων Ελληνικού – Αργυρούπολης.


Πτυχιούχος του τμήματος Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην κατεύθυνση «Ιστορία και Διδακτική της Ιστορίας, Λαογραφία και Πολιτισμός» (Παιδαγωγικό Τμήμα Δημοτικής Εκπαίδευσης – Ε.Κ.Π.Α.). Έχει πολυετή επαγγελματική διδακτική εμπειρία τόσο στην Ιδιωτική, όσο και στη Δημόσια Εκπαίδευση. Υπήρξε για πολλά χρόνια εκπαιδευτικός και Διευθύντρια του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αργυρούπολης, καθώς και  Διευθύντρια του 8ου Δημοτικού Σχολείου Αγίου Δημητρίου.Έχει παρακολουθήσει πολλά προγράμματα επιμόρφωσης και μετεκπαίδευσης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό (University of Exeter, U.K.) είναι μέλος επιστημονικών συλλόγων και έχει συγγραφικό έργο σε θέματα τοπικής ιστορίας.Ζει στην Αργυρούπολη από τα παιδικά της χρόνια, είναι παντρεμένη με τον Θοδωρή Μπούφη και έχει ένα γιο αρχιτέκτονα μηχανικό.

Κωνσταντίνα (Νάντυ) Αριανούτσου

Γεννήθηκα στην Αθήνα το 1960.


Τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια είναι συνδεδεμένα με την Αργυρούπολη απ’ όπου αποφοίτησα το 1977 από το 1ο Λύκειο. Οι μετέπειτα σπουδές μου συνδέονται με την οικονομική και επιχειρησιακή στρατηγική, οργάνωση και διοίκηση επιχειρήσεων, μια εξειδίκευση που έχει ως αφετηρία την αποφοίτησή μου από το Τμήμα Λογιστών του Saint George Commercial College.
Έκτοτε εργάζομαι ως λογίστρια αποκτώντας οικονομική αλλά και διοικητική εμπειρία από τον κύκλο εργασιών μεγάλων επιχειρήσεων όπως είναι η «Αθηναϊκή Ζυθοποιΐα» και η AMC, ενώ τη θεωρητική μου κατάρτιση ενισχύει μέχρι και σήμερα η συμμετοχή μου σε πιστοποιημένα σεμινάρια με προσανατολισμό την οικονομική οργάνωση και διαχείριση. Τα τελευταία 17 χρόνια εργάζομαι ως υπεύθυνη χαρτοφυλακίου και κεντρική ταμίας σε μεγάλο βιομηχανικό Όμιλο με πολυεθνική παρουσία και πιο συγκεκριμένα στην «ΑΕ Τσιμέντα ΤΙΤΑΝ».
Με ιδιαίτερη αγάπη σε οτιδήποτε αφορά το χώρο του πολιτισμού, μεγάλο μέρος του ελεύθερου χρόνου μου είναι αφιερωμένο στην προώθηση και προβολή της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου μας. Ο παραδοσιακός χορός αποτελεί το προσωπικό μου όχημα και η συμμετοχή μου σε διάφορες ανά την Ελλάδα πολιτιστικές – χορευτικές εκδηλώσεις αποτελεί το δικό μου προσωπικό λιθαράκι στη διαφύλαξη και πρόοδο του πολιτισμικού γίγνεσθαι του τόπου μας.
Η συμμετοχή μου στην «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝ-ΠΟΡΕΥΣΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ» στηρίζεται στην ιδέα της δημιουργίας μιας πόλης όπως όλοι την ονειρευόμαστε και όπως πραγματικά μας αξίζει. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις να πραγματοποιήσω αυτόν τον στόχο.

Ελένη Καραμπάγια


Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αργυρούπολη. Τελείωσα το 1ο ΤΕΛ Αργυρούπολης και σπούδασα Βρεφονηπιαγωγός . Δραστηριοποιούμαι στο Σύλλογο «Συμπράττω» ΑΜΕΑ, ήμουν στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων του 2ου Δημοτικού Αργυρούπολης.
Είμαι παντρεμένη με τον Ευστάθιο Βελιώτη και έχουμε 2 παιδιά.

Κωνσταντίνα (Βαλεντίνη) Καρβουντζή


Αρχιτέκτων Μηχανικός Ε.Μ.Π, Msc UCL, Αναπληρώτρια καθηγήτρια Ε.Μ.Π

Ειρήνη Καρδάση


Είμαι εκπαιδευτικός Β΄/βάθμιας Εκπαίδευσης στον τομέα των Κοινωνικών Επιστημών. Έχω αποφοιτήσει από το Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Ε.Κ.Π.Α. (1982), από το Τμήμα Προσχολικής Αγωγής και Εκπαίδευσης του Α.Π.Θ. (1991), καθώς και από το τμήμα Κοινωνικής Ανθρωπολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου (2017).

Θεοδώρα Καταιγίδη

Γεννήθηκα στην Καισαριανή και από πολύ μικρή ηλικία κατοικώ στην Αργυρούπολη.


Αποφοίτησα από το 1ο Λύκειο Αργυρούπολης και σπούδασα στην Παιδαγωγική Ακαδημία Θεσσαλονίκης.Εργάστηκα σε σχολεία του Πειραιά, της Καλλιθέα , του Αλίμου καθώς και στο ειδικό σχολείο Κωφών και Βαρήκοων Αργυρούπολης. Από το 2008 είμαι δασκάλα στο 6ο δημοτικό σχολείο Αργυρούπολης. Διετέλεσα μέλος του Δ.Σ του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Αλίμου-Ελληνικού-Αργυρούπολης. Συμμετείχα δραστήρια στα πολιτιστικά  δρώμενα της πόλης μας ως μέλος της ομάδας κινηματογράφου, του τμήματος μοντέρνων χορών και της θεατρικής ομάδας του Δήμου μας.Είμαι παντρεμένη και έχω ένα γιο 14 χρονών.

Δημήτρης Κλουσάκος

Γεννήθηκα το 1961 στην Αργυρούπολη.


Προερχόμενος από οικογένεια με αριστερές ιδέες και αντιστασιακή δράση, εντάχθηκα από τα μαθητικά μου χρόνια στο μαζικό κίνημα, όπου συμμετείχα και συμμετέχω μέσα από διάφορες μορφές.
Ασκώ το επάγγελμα του Εγκαταστάτη Ηλεκτρολόγου και δραστηριοποιούμαι συνδικαλιστικά στον επαγγελματικό μου χώρο ως μέλος του «Συνδέσμου Εγκαταστατών Ηλεκτρολόγων Αθήνας».
Είμαι παντρεμένος με την Κατερίνα Φλάκα, φιλόλογο σε σχολείο της Αργυρούπολης, κι έχουμε τρεις κόρες.

Σταματία (Τάμμυ) Κοντογιώργου

Γεννήθηκα το 1958 και είμαι δημότης Αργυρούπολης από τους πρώτους μήνες της ζωής μου.


Τελείωσα το 1ο Δημοτικό Σχολείο Αργυρούπολης και  στη συνέχεια έζησα στο εξωτερικό  όπου αποφοίτησα από  Γαλλικό σχολείο  τo 1976. Είμαι κάτοχος του Βaccalaureat  και έκανα σπουδές στο τμήμα διοίκησης επιχειρήσεων  του  Εμπορικού Επιμελητηρίου του Παρισίου.  Δούλεψα για πολλά χρόνια σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις, σε φαρμακοβιομηχανίες και από το 1993  έως τη συνταξιοδότησή μου το 2013  δούλεψα στη Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης του Δήμου Αργυρούπολης, στον Πολιτιστικό Οργανισμό,  και το τελευταίο διάστημα στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης  πάντα ως υπεύθυνη στο τομέα του πολιτισμού.Ως ενεργή πολίτης δραστηριοποιήθηκα σε πολιτιστικούς συλλόγους, στο κίνημα  ειρήνης  και διετέλεσα και πρόεδρος συλλόγου γονέων στο 2ο δημοτικό σχολείο.  Εντάχθηκα στο αριστερό κίνημα από 17 χρονών ως μέλος της ΚΝΕ , του ΚΚΕ και στη συνέχεια ως μέλος του Ενιαίου Συνασπισμού και του ΣΥΡΙΖΑ.
Είμαι παντρεμένη με τον καθηγητή Αντρέα Κοντογιώργο και έχουμε ένα γιό.

Κώστας Κορτέσης

Γεννήθηκα στο Κάμπο Δωρίδος .


Σπούδασα  εργοδηγός μηχανολόγος στη  Σιβιτανίδειο  Σχολή  και εργάστηκα στον  ιδιωτικό τομέα.Ασχολήθηκα από   νεαρή ηλικία με το συνδικαλιστικό κίνημα στο χώρο του μετάλλου  ως μέλος Δ.Σ   του Συνδικάτου και της Ομοσπονδίας  Μετάλλου .Είμαι μέλος του Συνδέσμου Φυλακισθέντων Εξορισθέντων  1967-1974 (ΣΦΕΑ). Ασχολήθηκα  ενεργά    στο Δήμο Αργυρούπολης επί δημαρχίας   Δημ. Ευσταθιάδη και Μπάμπη Σαραφίδη, πάντα με εθελοντική προσφορά, στα Διοικητικό Συμβούλιο  του ΚΕΕΣΕ  στα προγράμματα εκπαίδευσης  κωφών και βαρήκοων και στο Διοικητικό Συμβούλιο του   2ου Αθλητικού Κέντρου Αργυρούπολης.
Επίσης, είμαι  ιδρυτικό μέλος  του Πολιτιστικού συλλόγου  του χωριού μου  και  έχω δημιουργήσει  σοβαρές πολιτιστικές  υποδομές για τους νέους. Τα πιο σημαντικό  είναι η  δημιουργία βιβλιοθήκης που σήμερα έχει 3000 τίτλους  και η κατασκευή  ενός ηλιακού ρολογιού  το οποίο παρεδόθη  τον Αύγουστο του 2018. Όλα αυτά με προσωπική εργασία.
Είμαι παντρεμένος με τη Δήμητρα Κοτσιάβρα Κορτέση.

Μαριάννα Κουριδάκη

Γεννήθηκα το 1983 στην Αθήνα. Είμαι πολιτικός επιστήμων-διεθνολόγος.


Σπούδασα στο Πανεπιστήμιο Αθηνών Πολιτική Επιστήμη και Δημόσια Διοίκηση, διαθέτω ένα Μεταπτυχιακό πάνω στην Ευρωπαϊκή Διακυβέρνηση και Ενοποίηση από το Institut d’Etudes Politiques (Sciences Po) του Μπορντώ με εξειδίκευση στη λειτουργία των ομάδων πίεσης και ένα Μεταπτυχιακό από το Πανεπιστήμιο Πειραιά πάνω στις οικονομικές, διπλωματικές και νομικές πτυχές της Ενέργειας.
Έχω 8ετή εργασιακή εμπειρία σε ευρωπαϊκούς οργανισμούς όπου ασχολήθηκα με την επικοινωνία, εργαζόμενη σε Γραφεία Τύπου, αλλά και με τη διαχείριση έργου (project management) στους τομείς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και της Διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Μιλώ άπταιστα 4 γλώσσες.
Είμαι παντρεμένη και μητέρα δύο μικρών παιδιών.
Όλα άλλαξαν στις προτεραιότητές μου τη στιγμή που έγινα μητέρα. Η ευθύνη μου να κάνω κάτι για να έχουν τα παιδιά έναν ομορφότερο κόσμο για να ζουν με έφερε εδώ στη Δημοκρατική Συν-πόρευση με το Θοδωρή Μπούφη.

Ελευθέριος Κυπριανός

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην Αργυρούπολη από το 1973.


Σπούδασα Πληροφορική και Σχέδιο. Εργάζομαι σήμερα ως ιδιωτικός υπάλληλος σε πολυεθνική Εταιρεία.
Η προσπάθειά μου θα είναι να γίνει η πόλη μας καλύτερη.

Αναστασία Κυπριανού

Είμαι κάτοικος Αργυρούπολης από το 1958.


Εντάχθηκα στο χώρο της Αριστεράς από μικρή ηλικία. Διετέλεσα πρόεδρος Συλλόγου Γυναικών ,μέλος της ΟΓΕ. Διετέλεσα επίσης τοπική σύμβουλος, συμμετείχα σε Δ.Σ. Γονέων και Κηδεμόνων, καθώς και στο κίνημα ΑμΕΑ ¨ΣΥΜΠΡΑΤΤΩ¨.

Ευαγγελία (Λία) Μαλικούρτη


Είμαι συνταξιούχος του ιδιωτικού τομέα με συνδικαλιστική και κοινωνική δράση. Παντρεμένη και μητέρα δύο παιδιών.

Κατερίνα Μανωλάκη

Η Κατερίνα Μανωλάκη γεννήθηκε το 1984 και μεγάλωσε στην Αργυρούπολη.


Είναι πτυχιούχος Αισθητικής-Kομμωτικής, κάτοχος πτυχίου Αγγλικής γλώσσας, διπλώματος ECDL πληροφορικής και εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.
``Με τους πολίτες μπροστά`` πιστεύει ότι θα πετύχουμε μια άλλη ανάπτυξη της πόλης μας.

Δάφνη Μαυροπούλου

Γεννήθηκα το 1988 στην Αθήνα


Φοίτησα στα “Νέα Εκπαιδευτήρια Γ.Μαλλιάρα” όπου υπήρξα μέλος της μαθητικής ορχήστρας και της θεατρικής ομάδας. Σπούδασα  “Οικονομικές Επιστήμες” στο  Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο και στη συνέχεια έκανα εξειδίκευση πάνω στην Κοινωνική & αλληλέγγυα οικονομία και τους  συνεταιρισμούς. Στη διάρκεια των φοιτητικών μου χρόνων ασχολήθηκα με το θέατρο και τον κινηματογράφο και στη συνέχει φοίτησα στη σχολή κινηματογράφου “Λυκούργου Σταυράκου”. Έχω εργαστεί στον τομέα του ψηφιακού μάρκετινγκ στην εταιρία “Marketing 1to1” και τώρα δουλεύω με οχτάμηνη σύμβαση στο Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Αντώνης Μωυσίδης


Ο Αντώνης Μωυσίδης είναι ομότιμος Καθηγητής του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής του Παντείου Πανεπιστημίου. Διετέλεσε Αντιπρύτανης Οικονομικού Προγραμματισμού και Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου καθώς και Πρόεδρος στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής. Είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του Πανεπιστημίου Δυτικής ΑττικήςΕχει διδάξει σε διάφορα Πανεπιστήμια κι έχει δημοσιεύσει πολλά βιβλία και επιστημονικά άρθρα σε συλλογικούς τόμους και στον ημερήσιο και περιοδικό τύπο. Υπήρξε επίσης ερευνητής στο Ιδρυμα Μεσογειακών Μελετών και στην Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος.Διετέλεσε Πρόεδρος του Οργανισμού Πληρωμών και Ελέγχου Κοινοτικών Ενισχύσεων Προσανατολισμού και Εγγυήσεων(ΟΠΕΚΕΠΕ). Υπήρξε επικεφαλής δημοτικής παράταξης και Δημοτικός Σύμβουλος, μέλος της οικονομικής επιτροπής του δημοτικού συμβουλίου, υπεύθυνος ΚΑΠΗ και μέλος του Δ.Σ.  του Διαδημοτικού Κέντρου Πρόληψης (ΚΕΠΡΑΓΕΑ).  Είναι συνιδρυτής του Τοπικού Συλλόγου Υποστήριξης ΑμεΑ «Συμπράττω» στην Αργυρούπολη.

Γεωργία (Γωγώ) Νικολοπούλου

Γεννήθηκα στην Αθήνα, μεγάλωσα στην Κρήτη και είμαι Μηχανολόγος Μηχανικός.


Σπούδασα στο Πολυτεχνείο Κρήτης Μηχανολόγος Μηχανικός (Μηχανικός Παραγωγής και Διοίκησης), με μεταπτυχιακές σπουδές στην Οργάνωση και Διοίκηση. Είμαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας (ΤΕΕ) και της Ε.Μ.Δ.Υ.Δ.Α.Σ. Δίδαξα ως ωρομίσθια καθηγήτρια στο Α.Τ.Ε.Ι. Κρήτης στα τμήματα Μηχανολόγων Μηχανικών και Εμπορίας και Διαφήμισης. Εργάστηκα, επίσης, στον ιδιωτικό τομέα σε εταιρείες κατασκευής μεταλλικών κτιρίων έως το 2008. Από το 2008 έως και σήμερα εργάζομαι στον δημόσιο τομέα, ως Ειδική Εισηγήτρια του κλάδου μηχανικών στον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. Μιλάω πολύ καλά αγγλικά και γερμανικά. Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Εργαζομένων του Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π (Σ.Ε. Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π) .
Είμαι παντρεμένη και έχω δύο παιδιά, ηλικίας 4 και 6 ετών.
Ο Δήμος μας χρειάζεται στροφή προς μία ανάπτυξη δίκαιη με έργα και παρεμβάσεις που να αντικατοπτρίζουν τις σύγχρονες απαιτήσεις και την καθημερινή διευκόλυνση του πολίτη μέσα από αξιοκρατία και διαφανή κριτήρια. Η έμπρακτη στήριξή στον Θοδωρή Μπούφη και τη Δημοκρατική Συν-πόρευση αποτελεί μονόδρομο για την βελτίωση της καθημερινότητας στο Δήμο μας

Ματθαίος Παπαβασιλείου

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα.


Σπούδασε στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ) και στη Σχολή Αρχιτεκτονικής Bartlett του Πανεπιστημίου του Λονδίνου (UCL). Έχει διδάξει στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και στην συνέχεια ανέλαβε καθήκοντα ως μέλος ΔΕΠ στη Σχολή Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ, όπου υπηρετεί ως Καθηγητής. Διδάσκει στην περιοχή των Αρχιτεκτονικών Συνθέσεων και τα ερευνητικά ενδιαφέροντά του περιλαμβάνουν τον Αστικό Σχεδιασμό, Θέματα Συλλογικής Κατοικίας, Θέματα Βιοκλιματικού Σχεδιασμού και Θέματα ενσωμάτωσης τεχνολογίας στη διαδικασία σχεδιασμού, στο κτήριο (ευφυές κτήριο / smart building) και στην πόλη (ευφυείς πόλεις / smart cities). Είναι ιδρυτικό μέλος του αρχιτεκτονικού γραφείου «ENTAΣΙΣ ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΕΣ», έχει εκπονήσει αρχιτεκτονικές μελέτες δημοσίων και ιδιωτικών έργων, έχει βραβευθεί σε Εθνικούς και Διεθνείς Αρχιτεκτονικούς διαγωνισμούς και έχει συμμετάσχει σε δεκάδες εκθέσεις αρχιτεκτονικού έργου. Ως εκπρόσωπος των μελών ΔΕΠ του ΕΜΠ, έχει εκλεγεί φέτος στη Διοικούσα Επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Διδακτικού και Ερευνητικού Προσωπικού (ΠΟΣΔΕΠ).
Κατοικεί οικογενειακώς στην Αργυρούπολη τις τελευταίες δεκαετίες με την επίσης αρχιτέκτονα συζυγό του Λένα Κουμπλή και τα δυο αγόρια τους, το Χρήστο και τον Τάσο.
Διεκδικεί με αγάπη και επιστημονική και επαγγελματική γνώση την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, με φιλοδοξία να βοηθήσει την πόλη να αναβαθμίσει την αστική ταυτότητά της, ώστε να μεταμορφωθεί από Δήμος αφιλόξενος προς τους πεζούς και τους ποδηλάτες σε πρότυπο Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας και να αποκτήσουν τη δυνατότητα τα παιδιά όλων των δημοτών μας να κυκλοφορούν σε ασφαλή και κατάλληλα πεζοδρόμια, με το ποδήλατό τους ή να απολαμβάνουν με ασφάλεια τους περιπάτους σε κάθε γειτονιά του Δήμου μας.
Διεκδικεί με αγάπη και επιστημονική και επαγγελματική γνώση την εκλογή του στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης.

Άγγελος Παπασπύρου


Γεννήθηκε στο ιστορικό χωριό Πέτα Άρτας .Σπούδασε οικονομικές επιστήμες και είναι σήμερα συνταξιούχος εκπαιδευτικός.
Δίδαξε επί πολλά χρόνια: στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, στο Ελληνικό Κέντρο Παραγωγικότητας ( ΕΛΚΕΠΑ ), στο Εθνικό Κέντρο Δημόσιας Διοίκησης και στην Επαγγελματική Εκπαίδευση όπου διετέλεσε διευθυντής σπουδών σε Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης.
Εργάσθηκε σε ναυτιλιακές επιχειρήσεις και σε μεγάλες οικονομικές μονάδες ως οικονομικός διευθυντής και σύμβουλος.
Έχει συγγράψει σειρά βιβλίων για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, και όχι μόνο, με γνωστικό αντικείμενο τη Μικροοικονομία και έχει δημοσιεύσει πολυάριθμα άρθρα και μελέτες σε εφημερίδες και περιοδικά.
Διατέλεσε επί πολλά χρόνια: Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Αργυρούπολης καθώς και του Καλλικρατικού Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, της Δημοτικής Επιχείρησης και της Δημοτικής Βιβλιοθήκης.
Διατέλεσε επίσης Πρόεδρος του Συλλόγου του εκτ. Εκπαιδευτικού Προσωπικού του ΤΕΙ Πειραιά.
Μετά τη συνταξιοδότησή του μετέχει ως Εισηγητής σε Σεμινάρια επιμόρφωσης στελεχών και ελεγκτών Ναυτιλιακών Επιχειρήσεων και είναι Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Νεότητας.

Μανώλης Περράκης


Από το 1986 κατοικούμε με τη σύζυγό μου στην Αργυρούπολη και ως δημότης της συμμετέχω στα κοινά. Εκλεγόμουν  επανειλημμένα πρόεδρος των Συλλόγων γονέων στα σχολεία που φοιτούσαν οι δύο κόρες μας. Ιδρυτικό μέλος της Ένωσης γονέων Αργυρούπολης και επί σειρά ετών αντιπρόεδρος της. Υπήρξα μέλος της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής και της αντίστοιχης πολιτιστικής επιτροπής ως υπεύθυνος του θεατρικού Τμήματος Αργυρούπολης.Συμμετέχω σε τοπικές δράσεις, κινήματα και συλλογικότητες που σκοπό έχουν την αναβάθμιση των συνθηκών που βιώνουμε.

Ασημίνα (Μίνα) Ταβουλάρη


Είμαι παντρεμένη και έχω δίδυμα αγόρια δέκα ετών. Είμαι αρχαιολόγος, πτυχιούχος της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου Αθηνών, του τμήματος Ιστορίας και Αρχαιολογίας, με ειδίκευση στην Αρχαιολογία και την Ιστορία της τέχνης. Έχω ασκήσει το επάγγελμα μου αλλά δεν περιορίζομαι σ’ αυτό. Αγαπώ τον πολιτισμό σε όλες του τις εκφάνσεις. Δημιούργησα και διαχειρίζομαι την σελίδα «Βιβλιόφιλοι όλων των λαών ενωθείτε» στο Facebook. Η λογοτεχνία αποτελεί πάθος για μένα. Έχω στο ενεργητικό μου παρουσιάσεις βιβλίων, σπουδαίων για μένα συγγραφέων, όπως του Γιάννη Καλπούζου, της Φιλομήλας Λαπατά, της Φραντζέσκας Μάνγκελ και άλλων, εξίσου σημαντικών λογοτεχνών.
Ασχολούμαι με τα «κοινά» και είμαι μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου των παιδιών μου. Αντιμετωπίζω καθημερινά, τα προβλήματα στον χώρο της παιδείας , ενδιαφέρομαι και αγωνίζομαι μαζί με άλλους γονείς, ώστε να πετύχουμε καλύτερες συνθήκες εκπαίδευσης και διαβίωσης των μαθητών στη σχολική κοινότητα.
Η συμμετοχή μου στην παράταξη «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝ-ΠΟΡΕΥΣΗ» με επικεφαλής τον κύριο Θεόδωρο Μπούφη, αποτελεί για μένα τιμή! Ελπίζω, ονειρεύομαι και υπόσχομαι να συμβάλλω τα μέγιστα στον τομέα του πολιτισμού στον Δήμο μας , αν μου δώσετε την ευκαιρία.

Δημήτρης Χριστογιάννης

Γλύπτης , γεννημένος το 1970 στην Αργυρούπολη και πατέρας δυο παιδιών.


Απόφοιτος ΑΝΩΤΑΤΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΛΩΝ ΤΕΧΝΩΝ και Σχολής Μαρμαροτεχνίας Πύργου Τήνου. Eργάζεται ως υπεύθυνος εργαστήριου μαρμαρογλυπτικής στη Σχολή Καλών Τεχνών Αθήνας σε βαθμίδα ΕΔΙΠ. Έχει εργαστεί στα αναστηλωτικά έργα του Παρθενώνα και έχει συνεργαστεί με τους σημαντικότερους σύγχρονους γλύπτες για την δημιουργία υπαίθριων πάρκων Γλυπτικής σε διάφορες πόλεις τις Ελλάδας. Έχει δράση με ατομικές και ομαδικές εκθέσεις γλυπτικής, καλλιτεχνικούς διαγωνισμούς για  έργα  που βρίσκονται σε δημόσιους χώρους μουσεία και ιδιωτικές συλλογές. Ως υπεύθυνος πανεπιστημιακού εργαστηρίου έχει συμμετάσχει σε πολλά Συμπόσια γλυπτικής και WORKSHOP με Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού. Έχει ευρεία εμπειρία στη διοργάνωση και στο συντονισμό συμποσίων και εκπαιδευτικών προγραμμάτων και επαγγελματικών σεμιναρίων, ομάδων εργασίας, κ.α.. Από το 2016 ως και σήμερα είναι  εκπρόσωπος των μελλών ΕΔΙΠ της Σχολής Καλών  Τεχνών Αθήνας.